Minusta

Hei. Olen Jenni Toivonen, fysioterapeutti, joka on erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan. Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapian lisäksi minulta löytyy osaamista purentaelimistön toimintahäiriöiden sekä lantion ja rankaperäisten kipujen hoitoon.

Vastaanotoltani voit hakea apua mm.

liikuntaan raskausaikana 

liikuntaan synnytyksen jälkeen,

lantion ja alaselän kipuihin,

gynekologisiin laskeumiin,

arpien hoitoon,

yhdyntäkipuihin

vatsalihasten erkauman kuntoutukseen

sekä leuan ja kasvojen alueen kipuihin.

Vahvuuteni on erityisesti vatsalihasten erkauman kuntoutuksessa, liikunnan aikaisessa virtsankarkailussa sekä voimaharjoittelussa ja liikunnassa niin raskausaikana kuin synnytyksen jälkeenkin.

 
Tähän olen käynyt useampia koulutuksia, kuten viimeisimpänä Pregnancy and postpartum athleticism-koulutus, joka muiden äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaa koskevien koulutuksien avulla antaa valmiudet ohjata liikunnallisia raskaana olevia ja synnyttäneitä naisia.

 

Toimin asiakkaan rinnalla kulkijana huomioiden asiakkaan omat mieltymykset ja voimavarat. Pidän ammattitaitoani yllä osallistumalla useampaan alan koulutukseen vuodessa. Tärkeintä työssäni on ymmärtää ihmistä kokonaisuutena.

 
Toivotan kaiken tasoiset liikkujat ja ei-liikkujat lämpimästi tervetulleeksi vastaanotolleen. Vastaanotolle pääsee Helsingin Konalassa ja Espoon Leppävaarassa. Työskentelen SUHKin ja SUHKMaman toimitiloissa, ajanvaraus linkit vievät SUHKin ajanvaraukseen.